Skip to main content
Allmänt

Pawpalace: En plats för alla husdjurs behov

By 2023-03-20No Comments

Har du någonsin undrat var du kan hitta allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe? Svaret är Pawpalace. Vi är en butik som erbjuder ett brett sortiment av djurprodukter och saker för alla husdjur. Oavsett om du har en hund, katt, kanin, marsvin, iller, mus, råtta, hamster, degu eller chinchilla, har vi allt du behöver för att ta hand om dem på bästa sätt.

Säkra betalningar och snabb Leverans

Hos Pawpalace kan du alltid känna dig säker när du handlar. Vi samarbetar med Klarna för att erbjuda trygga betalningar. Dessutom erbjuder vi snabba leveranser via Postnord till ditt närmaste ombud. Om du handlar för mer än 500 kronor bjuder vi dessutom på frakten.

Förutom detta har Pawpalace gratis frakt hela vägen till din dörr när du handlar en namnbricka för din hund eller katt.

Allt du behöver för dina fyrbenta vänner

Vi har ett stort utbud av produkter som är speciellt utformade för alla sorters husdjur. Oavsett om du behöver ett nytt halsband, koppel, en matskål, foder, en bur, en säng eller en borste, har vi allt du behöver. Vi erbjuder också ett brett sortiment av mat och foder, inklusive specialfoder för djur med allergier eller hälsoproblem.

Våra fyrbenta vänner är viktiga för oss, och vi vill se till att de har det bästa livet möjligt. Därför erbjuder vi också en rad olika produkter för att ta hand om deras hälsa och välbefinnande. Vi har allt från kosttillskott och vitaminer till tandborstar och kloklippare.

Besök Pawpalace idag

Om du vill se vad vi har att erbjuda för dina fyrbenta vänner, besök Pawpalace idag. Vi har allt du behöver för att ta hand om dina husdjur på bästa sätt. Oavsett om du behöver en ny leksak, en ny säng eller bara vill ha lite råd om hur du kan förbättra ditt husdjurs liv, finns vi här för att hjälpa dig.