Skip to main content
Allmänt

ByggLove – Mer än bara ett bemanningsföretag

By 2023-07-11No Comments

Jag vill gärna dela med mig av en fantastisk upplevelse jag nyligen haft. Som ni kanske vet, driver jag ett litet byggföretag här i Sverige. Vi har ofta behov av att hitta kvalificerade yrkesarbetare för olika projekt. Men som vi alla vet, kan det vara en utmaning att hitta rätt personal, särskilt under tider av stor efterfrågan. Men så hittade jag ByggLove Bemanning, ett Norrköpingsbaserat bemanningsföretag inom byggsektorn.

Inte bara ett bemanningsföretag

ByggLove Bemanning är inte bara ett bemanningsföretag, det är ett företag som älskar vad de gör – det avslöjas till och med i deras namn! De vill vara en attraktiv arbetsgivare för yrkesarbetare inom byggbranschen, och det lyser verkligen igenom i allt de gör. De fokuserar på att upprätthålla en sund arbetsmiljö och respekt för lagar, regler och individers förutsättningar, vilket gör dem till en förebild i branschen.

Jag kontaktade dem för att hjälpa mig att hitta personal till ett av mina projekt, och jag var imponerad av deras service. De tar sin tid för att förstå projektets behov och matchar oss med rätt yrkesarbetare som passar våra specifika krav. Med deras hjälp har vi kunnat ta oss an projekt vi annars kanske inte kunde tackla.

Grundarna, Katarina Lock och Wille Ulrikson, har sammanlagt över 35 års erfarenhet inom bemanning. Deras passion och erfarenhet syns i allt de gör, och de har verkligen skapat en tjänst som är anpassad till behoven hos både företag och arbetssökande.

Intresserad?

Så om du driver ett byggföretag och letar efter kvalificerad personal, eller om du är en yrkesarbetare inom byggbranschen som letar efter en ny utmaning, rekommenderar jag starkt att du kollar in ByggLove Bemanning. De är verkligen en juvel i byggbranschen, och jag är tacksam att ha hittat dem.

Jag ska definitivt använda mig av ByggLove Bemannings tjänster igen och rekommenderar dem varmt till alla andra i branschen.