Skip to main content
Allmänt

ByggLove bemöter ökat personalbehov i byggbranschen

By 2023-05-02No Comments

Byggbranschen är en av de mest efterfrågade branscherna i Sverige och i världen. Med en ökande efterfrågan på byggprojekt växer också behovet av kvalificerade yrkesarbetare som kan utföra arbetet på ett professionellt sätt. Det är här ByggLove Bemanning kommer in i bilden – vi vill bemöta behovet av kvalificerad personal inom byggbranschen och samtidigt vara en attraktiv arbetsgivare för de som vill arbeta inom byggbemanning.

Fokus på social och fysisk arbetsmiljö

För att bli en attraktiv arbetsgivare inom byggbemanning är det viktigt att ha en positiv och inkluderande arbetsmiljö. Hos oss på ByggLove Bemanning är det viktigt att alla medarbetare känner sig välkomna och uppskattade. Vi satsar därför på en social och fysisk arbetsmiljö som främjar trivsel och gemenskap. På så sätt skapar vi en miljö där våra medarbetare känner sig stolta över att vara en del av ByggLove Bemanning.

Fokus på lagar och regler

För oss på ByggLove Bemanning är det viktigt att vi upprätthåller en hög standard när det gäller lagar och regler. Vi följer därför noga de regler och krav som ställs på oss som arbetsgivare inom byggbranschen. På så sätt kan vi garantera att våra medarbetare arbetar i en säker och trygg arbetsmiljö.

Balans mellan medarbetare och kunder

För att driva vår verksamhet på ett hållbart sätt är det viktigt att vi upprätthåller balansen mellan våra medarbetare och kunder. Vi är medvetna om att våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi satsar därför på att skapa en arbetsmiljö som främjar deras välbefinnande. Samtidigt är vi medvetna om att våra kunder är avgörande för vår verksamhet och vi satsar därför på att leverera högkvalitativa tjänster som möter deras behov och förväntningar.

Avslutande ord

På ByggLove Bemanning är vårt mål att bemöta behovet av kvalificerad personal inom byggbranschen samtidigt som vi vill vara en attraktiv arbetsgivare för de som vill arbeta inom byggbemanning. Genom att satsa på en positiv och inkluderande arbetsmiljö, upprätthålla höga standarder när det gäller lagar och regler och upprätthålla balansen mellan våra medarbetare och kunder kan vi driva vår verksamhet på ett hållbart sätt och sprida yrkesglädje till både våra medarbetare och kunder. Vi strävar efter att vara en pålitlig partner för våra kunder och hjälpa dem att möta sina mål inom tidsramen och budgeten.

Som arbetsgivare är vi stolta över att erbjuda våra medarbetare möjlighet till personlig och professionell utveckling. Vi satsar på att ge våra medarbetare den träning och utbildning som krävs för att utföra sitt jobb på ett effektivt och säkert sätt. Vi tror på att investera i våra medarbetare och hjälpa dem att utvecklas både personligen och professionellt.

Slutligen vill vi på ByggLove Bemanning betona vikten av att ha roligt på jobbet. Vi tror att arbetsglädje är en viktig faktor för att trivas och prestera på arbetsplatsen. Vi satsar därför på att skapa en arbetsmiljö som främjar glädje och samarbete.